Anna Kvintett

Anna Kvintett tuli kokku selleks, et puhuda sisse elu Anna Regina Kalki kirjutatud lugudele. Anna Kvinteti liikmed on koos mänginud juba aastaid, aga täpselt selle koosseisuga tuldi kokku just Tudengijazz 2018 festivali eel. Elu pakub tihti palju erinevaid emotsioone, millest nii mõnigi saab bassigruuviks või akordi järgnevuseks. Headest sõpradest kaasmuusikute abil saavad need muusikaks, mida kangesti tahetakse ka teistega jagada.

Tudengijazz on Anna Regina Kalki jaoks üks eriline sündmus aastas: “Just selle festivali jaoks võtan ma ennast alati kokku ja kirjutan poolikud lood valmis. Nii ka see kord. Minu koosseis esineb Tudengijazzil ilmselt samal põhjusel, mis mõni muugi bänd - et jagada oma muusikat. Ilma selleta kohe kuidagi ei saa! Lisaks on alati tore kuulda teisi mängimas, saada ideid, inspiratsiooni ja julgust. Ka oma muusika mängimise praktikat läheb tublisti tarvis. Just seda ja nii mõndagi veel pakub see tore festival.”

Anna Regina Kalk - kitarr
Anna Wibe - klahvpill
Keio Vutt - saksofon
Raimond Mägi - basskitarr
Kristjan Mängel - trummid 

 Foto: Rene Jakobson

Foto: Rene Jakobson

Tudengi Jazz