Miss Rei Group (EST/SE)

KAHJUKS EI JÕUA MISS REI SEL AASTAL TUDENGIJAZZILE! JÄÄME LOOTMA, ET KUULEME NEIST JÄRGMISEL AASTAL!

Miss Rei Group on Pille-Rite kokkupandud koosseis, kuhu kuuluvad Malmö Musikhögskola rock, jazz ja klassikalise muusika osakonna kutid ja neiud. Bändi pani saarlane kokku just eesmärgiga õhtuti kokku saada ning koos pärast väsitavat koolipäeva groovida. Eesmärk on haarata erinevaid stiile, püüda kirjutada muusikat laiemale publikule, kuid siiski haarata ka süva-muusikuid erinevate väikeste detailidega nagu erilised harmooniad ja mitte tavapärased taktimõõdud. Palju on groove, jazzi, mille sisse on segatud natuke latinit, mis omakorda on leotatud popilikus-funky´likus vôtmes.

Miss Rei group is an new, young and energetic collection of musicians led by Pille-Rite Rei, who sing, play saxophone and writes all the music.

The compositions enlightens the varied genres that have inspired Pille-Rite and puts them together in an original mix, that makes you're emotions overflow. You'll dance, cry and everything in between.

The music grabs every situation and makes them relatable to everyone in the audience.

Pille-Rite Rei-helilooja, saxofon/vokaal
Marie Buch Hoyer-klahvpill
David Johannesson-el. kitarr
Oliver Hulten-el bass
Frank William Reis-trummid
Iris Bergcantz- vokaal
Johanna Linnea Jakobson-vokaal
Jasmin Gomaa-vokaal, metsasarv

 

Individuelle-Gendannet (1).jpg
Tudengi Jazz