Tudengijazz 2019 korraldustiim

Võim on ametlikult pöördunud!

Tudengijazz 2019 korraldustiim koosneb kolmest noorest ja ambitsioonikast neiust, kes on täis energiat ja tuhinat tuua noorteni üks äge jazzifestival.

IMG_20181120_165222__02.jpg

Neist neiudest on kokku saanud väga harmooniline meeskond muusikafestivali korraldamiseks. Tüdrukud on nakatatud muusikapisikuga, kuid peale selle omavad ka erialaseid teadmisi ja kogemusi vajaminevates valdkondades. Elina ja Laura õpivad Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis rütmimuusika laulu ja Sigrid tudeerib Balti filmi, meedia-, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis suhtekorralduse erialal. Kõiki kolme seob omavahel pikk kogemus koorilauljana, mis on õpetanud neile koostöö olulisust ja kasvatanud pingetaluvust.

“Usume, et muusikat tundmata on keeruline muusikafestivali korraldada. Seega tahame pakkuda artistidele võimalikult ägedat kogemust festivalil, kasutades sealjuures ka omi tarkusi, et artistide laval olek võimalikult mõnusaks teha. Kui me poleks festivali korraldamisega nii tuhinas, siis tahaks isegi lavale minna!”

Ootame Sind, hea noor, nautima Tudengijazzi ja oma ägedad lood sahtlist lavale tooma!

Laura Rulli

Elina Salumäe

Sigrid Leppmets

Tudengi Jazz