TUJA 2019 bändilaager

Sel aastal 37. korda toimuv Tudengijazz on festival peamiselt noortele endile. Eriti neile noortele, kes festivalil artistidena üles astuvad. Just seepärast tahab TUJA tiim anda noortele muusikutele võimalikult palju õlekõrsi, et nende sammud karjääriredelil sujuvamaks muuta, ning korraldab juba teist aastat järjest festivali raames bändilaagri.

9.-10. veebruar toimub Tudengijazz 2019 festivali raames bändilaager, mis hõlmab endas Workshopide päeva ja mentorlusprogrammi.

9. veebruaril leiab Erinevate Tubade Klubis aset avalik Workshopide päev, kus oma valdkonna spetsialistid Juko-Mart Kõlar, Eva Saar, Taavi Paomets ja Reelika Lelle tulevad andma workshope muusikamaastikul vajalikel teemadel. Koolitused on suunatud küll peamiselt TUJA festivalil osalevatele artistidele, kuid on avatud kõigile huvilistele. Hea ülevaate saavad teemad nagu muusikaettevõtlus, showcase festivalid, helisüntees ja artistide sotsiaalmeedia ABC.

Kell 21.00 lõpetab Workshopide päeva TUJA „vilistlane“ Peedu Kass oma soolokontserdiga.


Bändilaagri teisel päeval saavad TUJA bändid võimaluse teha proovi koos Eesti jazzmuusikutest mentoritega, kes noortele veel enne festivalil esinemist nõuandeid jagada saavad. Päeva teises pooles saavad kõik koosseisud endist ka kvaliteetsed fotojäädvustused, et järgmistele festivalidele oleks turundusmaterjali varnast võtta.


Täpsema info Workshopide päevast ja Peedu Kassi kontserdist leiad Facebookist:

https://www.facebook.com/events/138640737057013/

https://www.facebook.com/events/338229983570184/

Tudengi Jazz